OPPLEVELSER

Aktivitets- og teambuildingløype

 Gjestene deles inn i lag og konkurrerer mot hverandre i en aktivitetsløype. Deltakerne vil møte utfordringer som må håndteres med kreativitet, kløkt og et bredt spekter av menneskelige egenskaper. Øvelsene legges opp slik at de ikke kan løses uten samarbeid og er inkluderende. Det vil si at alle kan være med uavhengig av alder og fysisk form.

TopTarget

 Vi skaper en fiksjon. Teambuilding har nå fått ett nytt navn: Top Target. Stikkordene er spenning, usikkerhet, oppdrag, hemmelige ledetråder, gadgets, teknologi, taktikk, oppfinnsomhet, sabotører, psykologiske operasjoner og fysiske utfordringer. Elementer som gir styrkende teamarbeid. Her får alle deltakerne jobbe sammen, lag mot lag i en helt unik konkurranse, hvor alle sanser skal vekkes og testes i en urban jungel. Vil noen sette kjepper i hjulene? Er det noen som overvåker? Hvem når målet først? Nå er det tid for å gå "under cover" som agenter, med ett Top Target i sikte.

Bursdag


Fangene på Fortet

 Bli med på vår egen utgave av "Fangene på Fortet". Gjestene deles inn i lag og konkurrerer mot hverandre i kjent "Fangene på Fortet"- stil. I motsetning til tv-programmet garanterer vi at øvelsene er helt frie for eksotiske kryp som slanger og giftige edderkopper.

Vi reiser til et nedlagt fort. Øvelsene foregår i gamle bunkere, skytestillinger og løpeganger. Under veis vil deltakerne støte på problemer der de vil trenge hjelp utenfra - for eksempel fra vismannen. Hvis oppgavene ikke løses på en tilfredsstillende måte, vil lagene kunne miste deltakere under veis i konkurransen.

EN KJEMPEOPPLEVELSE - SELV VINTERSTID!


Grottesafari

 Vann som renner fra taket og spruter i små fosser ned langs veggene, dryppstein, jettegryter, noen store og noen trange ganger, marmor og kalkstein. Høres det spennende ut? Dette er noe av det som kan oppleves i grottene ved Lauarvann.
Bli med Friluftskompaniets erfarne guider inn i et underjordisk elvesystem. En opplevelse du sent vil glemme! Grottene ligger i naturskjønne omgivelser ved Lauarvann snaut 20 minutters kjøring fra Kongsberg sentrum. Det passer ypperlig å innta et måltid ved vannet i kombinasjon med grottesafarien.

Deltakerne må være i normal fysisk form. Veldig overvektige personer og personer med hjerte eller lungeproblemer har ikke anledning til å delta.

Vi er opptatt av deltakernes sikkerhet! Hodelykt og hjelm til alle deltaker